Vakmanschap, al bijna 100 jaar

Wij zijn Bolhaar Vastgoedzorg, uw partner in vastgoedonderhoud en -renovatie in groot Amsterdam. Al bijna een eeuw, verspreid over drie generaties, zijn wij toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke diensten aan onze gewaardeerde klanten.

Innovatie en Duurzaamheid

Onze vakkundige medewerkers combineren traditionele technieken met innovatieve oplossingen, met een speciale focus op duurzaamheid. Wij zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste en meest duurzame verfsystemen en coatings, evenals nieuwe manieren van werken die zowel de kwaliteit van ons werk als het milieu ten goede komen.

Respect voor het Verleden, Visie voor de Toekomst

Bij Bolhaar Vastgoedzorg begrijpen we de waarde van authentieke details, vooral bij het werken aan de prachtige monumentale panden in onze stad. Wij passen de nieuwste technieken toe met respect voor deze historische elementen, om zo een perfecte balans tussen het oude en het nieuwe te bereiken.

Uw Partner in Vastgoedzorg

Onze diensten, van renovatie en schilderwerk tot dakwerkzaamheden en vloerrenovatie, bieden u de mogelijkheid om uw vastgoed in optimale staat te behouden of te herstellen. Wij zijn er om u te helpen uw investering te beschermen en te verbeteren.

Uw Visie, Onze Missie

Bij Bolhaar Vastgoedzorg zetten we ons in om uw visie werkelijkheid te maken en uw vastgoed te transformeren op een manier die de test van de tijd zal doorstaan. Wij kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken.

Contact